Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

#WeAreAllAHK



Ο μύθος της ασυδοσίας και άλλων μπούρδων
Κακοδιαχείριση υπάρχει (μνημονεύοντας πάλαι πολιτικό σελέμπριτι της Ελλάδας). Αλλά αστειεύεσαι λέγοντας ότι πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν ημικρατικοί οργανισμοί για να καταπολεμήσεις την ασυδοσία έτσι; Μου κάνεις πλάκα... Αυτό κι αν είναι ειρωνεία. Δηλαδή μάνα μου, όταν ο Ευριπίδης έγραφε τραγωδίες και λέγαμε για την τόσο τραγική ειρωνεία εσάς είχε υπόψη! Αν θέλουν οι κυβερνώντες και οι συγκυβερνώντες και όλα τα παρακλάδια της υγιούς -sick- πολιτικής ζωής να καταπολεμήσουν την ασυδοσία οφείλουν πρώτα να παραιτηθούν. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην Κύπρο έγιναν πρωί-πρωί! Και ας κρύβονται πίσω από τα δάκτυλα τους, καλή ώρα σαν το δακτυλάκι που κούνησε ο θρασύς -δεν έχω άλλο επίθετο κόσμιο προς το παρόν- Υπουργός Οικονομικών στους διαμαρτυρόμενους.
Είναι αΔΗΚΟ καλέ να μιλάτε εσείς για ασυδοσία! Και όχι τίποτα, την ρίξατε την βόμβα αλλά δεν λέτε και αλήθειες.

Ο μύθος της ταλαιπωρίας.
Ποια ταλαιπωρία μανίτσα μου; Σου κόψανε μια ώρα το ρεύμα και θα το πει και ο κώλος σου... Πραγματικά! Και εγκλωβίστηκαν άνθρωποι στους ανελκυστήρες... Και φταίνε οι υπάλληλοι της ΑΗΚ (άκου τώρα παραφιλολογία) γιατί εγκλωβίστηκαν ένα μάτσο τύποι που ενώ ξέρουν ότι υπάρχει πρόγραμμα διακοπής ρεύματος δεν έπιασαν τα πόδια τους να ανεβούν τον όροφο! Αν βαριέσαι εσύ δεν φταίει κανένας άλλος... Μωρέ κόψτε μου εμένα το ρεύμα 24 ώρες και μην κόψετε ρεύμα στους ανθρώπους με ιατρικά μηχανήματα! Να σας πω τη διεύθυνση μου!
Ποια ταλαιπωρία και πράσινα -οικολογικά πάντα- άλογα; Τα φώτα τροχαίας είναι ταλαιπωρία. Ε οι αστυνομικοί -παύλα- τροχονομοί που κάνουν τόσο καιρό εκπαίδευση τι κάνουν; Ταλαιπωρία ήταν όταν ΔΕΝ είχαμε ρεύμα -Μαρί εποχή- για ώρες ολόκληρες και στα φώτα της αστυνομίας Λυκαβηττού γινόταν της Βουλής το κάγκελο -η οποία αστυνομία είναι πιο δίπλα πεθαίνεις- και ούτε δείγμα αστυνομικού δεν βγήκε έξω. Καλέ ανοίγεις την πόρτα κάνεις ένα βήμα πλαγίως, σαν κάβουρας και φτάνεις στα φώτα, δηλαδή έλεος! Τώρα -Ακάκι εποχή- κυπριαστί παίζουμεν τα σσείλη μας και δακτυλοδείχνουμε τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας.

Ο μύθος -και η πατάτα- του Πλαν Μπί
Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς γιατί δεν έχουμε εναλλακτική λύση λέει ο άλλος. Μπράβο ρε! Ας μας κουρέψουν γιατί δεν έχουμε εναλλακτική λύση... Ας μας πουλήσουν γιατί δεν έχουμε εναλλακτική λύση... Ας συρρικνώσουμε την οικονομία γιατί δεν έχουμε εναλλακτική λύση... Ας αφήσουμε την ανεργία να καλπάζει γιατί δεν έχουμε εναλλακτική λύση... Ας παρατείνουμε για ακόμα ένα τρίμηνο το ωράριο εργασίας και ας επιτρέψουμε στις μικρές επιχειρήσεις να βάλουν λουκέτο και στις μεγάλες επιχειρήσεις να εκμεταλλεύονται κι άλλο τους υπαλλήλους τους γιατί δεν έχουμε εναλλακτική λύση...Αλλά μετά φταίνει οι υπάλληλοι!
Ας συνεχίσουμε να λέμε ότι για κοτζάμ παγκόσμια οικονομική κρίση προκλήθηκε από τους παχουλούς μισθούς των υπαλλήλων των ημικρατικών οργανισμών και ΦΥΣΙΚΑ και των δημοσίων υπαλλήλων της Κύπρου γιατί δεν ξέρουμε κάτι εναλλακτικό... Γιατί ως γνωστόν η Κύπρος είναι ο ομφαλός της Γης και δεν έχει καμία σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου